صادرات میوه خشک : خوشبختانه امروزه میوه های خشک در هر فروشگاه و مغازه خرده فروشی در اطراف ما موجود است. صادرات میوه خشک ایران به شدت رونق گرفته است. سابقه تولید میوه خشک (به طور خاص پسته) در ایران را می توان از صدها قرن پیش جستجو کرد و بدون شک هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که بتواند ادعای چنین سابقه قدیمی و عمیقی در تولید میوه های خشک داشته باشد. بعلاوه ، این واقعیت که طعم و مزه میوه های خشک ایرانی بی سابقه است قابل چشم پوشی نیست. به همین دلیل صادرات میوه خشک ایران بسیار طرفدار دارد. آجیل خوراکی و میوه خشک دو گروه مختلف از محصولات هستند که معمولاً توسط یک شرکت در تجارت بین الملل مورد معامله قرار می گیرند. دلیل این امر ماندگاری بیشتر آنها در مقایسه با میوه ها و سبزیجات تازه و همچنین شرایط نگهداری مشابه است. از مغزهای خوراکی و میوه های خشک نیز به روشی مشابه استفاده می شود: به عنوان میان وعده یا به عنوان مواد اولیه آشپزی در محصولات نانوایی یا شیرینی جات. میوه خشک میوه ای است که اکثر محتوای اصلی آب از آن حذف شده است. این کار به صورت طبیعی ، با استفاده از خشک کن های خشک انجام می شود. شرکت بازرگانی صادرات کالا تجارت طلایی ایران Golden Trade می تواند در زمینه صادرات میوه خشک با شما همکاری کند. برای مشورت و همینطور همکاری در زمینه صادرات میوه خشک با شماره های مجود در سایت تماس حاصل نمایید.
شرکت صادرات میوه خشک
شرکت بازرگانی تجارت طلایی ایران با داشتن تجربه طولانی در زمینه صادرات میوه خشک می تواند صفر تا صد صادرات را برای شما انجام دهد اگر شما تولید کننده میوه خشک و یا دلال میوه خشک هستید و به دنبال راهی برای صادرات میوه خشک هستید با ما تماس حاصل نمایید.
کیفیت میوه خشک صادراتی باید چگونه باشد؟
الزامات كیفیت عمومی برای صادرات میوه خشک و آجیل این است كه محصولات باید از “كیفیت سالم ، منصفانه و قابل فروش” برخوردار بوده و نام كامل كشور اصلی خود را داشته باشد. میوه ها و سبزیجاتی که تحت پوشش استاندارد خاصی نیستند باید از استاندارد عمومی – یا استاندارد قابل اجرا UNECE برخوردار باشند. اپراتورها آزادانه انتخاب می کنند که از کدام استاندارد ها در شغل تجاری خود استفاده کنند.
شما می توانید با مطالعه مقالات ما در این زمینه پاسخ سوال خود را بیابید.
با کلیک روی دکمه زیر
کلیک کنید
رایج ترین الزامات کیفی مغزهای خوراکی و میوه های خشک به شرح زیر است:
میزان رطوبت (حداکثر سطح برای محصولات خاص تعریف شده است) ؛
اندازه گذاری (برای هر نوع میوه خشک و آجیل متفاوت است) ؛
برش خاص (برای انواع خاصی از میوه های خشک) ؛
سطح و انواع مواد نگهدارنده استفاده شده
کلاس کیفیت (تعریف شده توسط یکنواختی و تحمل).
نحوه برچسب زدن محصول برای صادرات میوه خشک
در تجارت آجیل خوراکی و میوه خشک شده از برچسب زیر استفاده می شود:
نام محصول باید اعلام شود ، مشخص کند که آیا محصول به طور طبیعی خشک شده است یا قند اضافه شده است (برای انواع خاصی از میوه های خشک)..
نام محصول؛
نام و آدرس تولید کننده ، بسته بندی کننده ، توزیع کننده یا وارد کننده ؛
دستورالعمل های نگهداری میوه خشک صادراتی
با این حال ، ممکن است شناسه تعداد و همچنین نام و آدرس تولید کننده ، بسته بندی کننده ، توزیع کننده یا وارد کننده با یک علامت شناسایی جایگزین شود.
در مورد بسته بندی خرده فروشی ، برچسب گذاری محصول باید مطابق با مقررات کشور مقصد در مورد اطلاعات غذایی به مصرف کنندگان باشد. این آیین نامه برچسب تغذیه ، برچسب زدن به منشا ، برچسب زدن به مواد آلرژی زا و خوانا بودن (حداقل اندازه قلم برای اطلاعات اجباری) را با وضوح بیشتری تعریف می کند.
نحوه بسته بندی صادرات میوه های خشک
از خصوصیات ارگانولپتیک و کیفیت محصول محافظت کنید.
از محصول در برابر آلودگی های باکتریایی و سایر مواد (از جمله آلودگی مواد خود بسته بندی) محافظت کنید.
هیچ بو ، طعم ، رنگ یا سایر مشخصات خارجی را به محصول منتقل نکنید
ایمنی مواد تماس با مواد غذایی باید ارزیابی شود و اطمینان حاصل شود که هیچ گونه انتقال مواد شیمیایی از مواد به مواد غذایی منتقل نشده است
قاعده کلی برای بسته بندی صادراتی وجود ندارد ، اما میوه های خشک معمولاً در جعبه های کارتن بسته بندی می شوند که داخل آن آستر پلاستیکی است. میوه خشک هایی که برای فروش عمده در نظر گرفته می شوند ، به طور معمول در کیسه های جوت یا پلاستیک یا در “پلی ساک” بسته بندی می شوند. همچنین می توان آنها را در کارتن های مقوایی یا جعبه های چوبی بسته بندی کرد
مهمترین کشور ها برای صادرات میوه خشک
صادرات میوه خشک ، میوه تازه و خشکبار به کشورهای منطقه مانند عراق، افغانستان، ارمنستان، گرجستان ، کشورهای حوزه خلیج فارس ، کشورهای آسیای مرکزی و برخی کشورهایی منطقه نیز با رعایت تمام شرایط و با کیفیت بالا و بسته بندی مناسب صورت میگیرد
البته بزرگ ترین وارد کننده خشکبار دنیا مربوط به اتحادیه اروپا می باشد،به طوری که بیش از ۴۰ درصد واردات جهان از اروپا است.
اتحادیه اروپا به علت تولید محدود میوه خشک ، تامین کننده ی کافی برای کشورهای عضو ندارد و برای همین معمولا از کشورهای امریکا و ایران واردات میوه خشک را انجام می دهد
تاریخ انقضای میوه خشک چقدر است؟
میوه های کاملاً خشک شده و ترد را می توانید در ظرف پلاستیکی دردار ريخته و در آشپزخانه نگهداری کنید. میوه هایی که هنوز کمی رطوبت دارند را در ظرفی پلاستیکی بگذارید و یا روی آن ها را با سلفون بپوشانید و می توانید تا چندین روز آن ها را در یخچال نگه داری کنید.
اکثر میوه های خشک 9 تا 12 ماه قابل استفاده هستند و بهتر است برای جلوگیری از فاسد شدن میوه های خشک آماده و بسته بندی شده، آنها را در یک کیسه ی سربسته درون یخچال قرار دهید.
از میوه خشک می توانید دزغذاهای مختلف استفاده کنید یا آنها را به تنهایی بخورید. برخی از میوه های خشک را مانند سیب، زردآلو، هلو، آلو و گلابی می توان با خیساندن در آب گرم یا آهسته جوشاندن دوباره آبدار و مرطوب کردو سپس استفاده نمود.
صادرات کیوی خشک شده
خشک کردن کیوی بهترین راه برای حفظ خواص و فوید این میوه است، زیرا در اثر خشک کردن، فیبر آن از بین نمیرود و این فرایند بر ویتامین C موجود در آن تاثیر منفی ندارد. میوه در هر حالتی چه تازه و چه میوه خشک شده، برای سلامتی فوایدی به همراه دارد. در حالت طبیعی میوه خشک شده می تواند یک میان وعده مناسب برای دفع احساس گرسنگی باشد و می توان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد و از همین رو می تواند جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن باشد.
چیپس کیوی برای کاهش اشتا وکنترل وزن مناسب است:
فیبر : چیپس کیوی حاوی فیبر حل شدنی است که به رشد باکتریهای مفید در روده بزرگ کمک کرده و خطر سرطان روده بزرگ را کاهش میدهد. فیبر نیز با کاهش گرسنگی، احساس سیری را افزایش میدهد. وموجب کاهش وزن می شود. مصرف آن همراه با غذای گوشتی سبب هضم سریعتر غذا می شود.
کالری کم: میزان کالری چیپس کیوی کم است. و از نظر چربی ناچیز هستند. علاوه بر این ، آنها سرشار از فیبر هستند. همه اینها فقط آنها را به یک ایده آل علاوه بر رژیم لاغری تبدیل می کند.
صادرات زردآلو خشک شده
زردآلو میوه هایی کوچک ، نارنجی و مزه دار ترش هستند که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف هستند. این میوه غلیظ از نظر غذایی از قلب و چشم شما محافظت می کند.
- وعده 35 گرم زردآلو تازه:
- انرژی 16.8 کالری
- پروتئین های 0.49 گرم
- چربی 0.14 گرم
- فیبر 0.7 گرم
- کربوهیدرات ها 3.89 گرم
- بتا کاروتن 383 میکروگرم
- ویتامین A 33.6 میکروگرم
صادرات خرما خشک
این میوه خشک فوق العاده خوشمزه و غنی از آهن مناسب برای فصل زمستان است. این میوه مغذی را می توان به اشکال مختلف مزه دار کرد. می توانید آن را به یک دسر اضافه کنید ، یا همانطور که هست بخورید. شما می توانید خرمای خشک و تازه را به راحتی در بازار پیدا کنید.
- 1 وعده (7 گرم):
- فیبر 0.6 گرم
- پروتئین 0.2 گرم
- 20 کالری
- سدیم 0.14 میلی گرم
- کربوهیدرات ها 5.3 گرم
صادرات کشمش
بعدی در لیست میوه های خشک ما کشمش است که در هند با نام Kishmish نیز شناخته می شود. این میوه خشک طبیعی شیرین منبع خوبی از قندها ، چربی ، پروتئین ، فیبر غذایی ، ویتامین های مختلف و مواد معدنی است. به طور معمول از آنها به عنوان روکش سالاد ، ماست ، کلوچه های پخته شده ، کلوچه و سایر مواد غذایی دلپذیر استفاده می شود.
- وعده 1 اونس (28 گرم) کشمش:
- 42 کالری
- پروتئین 0.5 گرم
- فیبر 0.6 گرم
- سدیم 3.6 گرم
- کربوهیدرات 11 گرم
- شکر 9.1 گرم
صادرات آلو خشک
هرس چیزی نیست جز آلو خشک ، که بسیار مقوی است و انبوهی از فواید سلامتی را در اختیار شما قرار می دهد. اگرچه محتوای قند زیادی دارند ، اما آلو خشک حاوی ترکیبات مفیدی است که نمی توانید از آنها اجتناب کنید. ضمن تأمین فواید تغذیه ای ، ذائقه شیرین شما را راضی خواهد کرد.
- وعده 1 اونس (28 گرم) آلو خشک:
- قندها 11 گرم
- 67 کالری
- فیبر 2 گرم
- کربوهیدرات 18 گرم
- ویتامین K (21٪ ارزش روزانه) و ویتامین B2 / B3 / B6 (3٪ ارزش روزانه)
- ویتامین A (4٪ ارزش روزانه)
صادرات انجیر خشک
این میوه بی نظیر دارای پوستی خوراکی سبز یا بنفش با صدها دانه ریز است. گوشت انجیر طعم ملایم و شیرینی دارد و مملو از فواید تغذیه ای است. بسیاری از افراد از انجیر برای درمان مشکلات سلامتی مربوط به دستگاه تناسلی و تنفسی استفاده می کنند.
- 100 گرم انجیر خشک:
- 249 کالری
- پروتئین 3.3 گرم
- فیبر غذایی 9.8 گرم
- کلسیم 162 میلی گرم
- آهن 2.03 میلی گرم
- منیزیم 68 میلی گرم
- ویتامین C 1.2 میلی گرم
- بتا کاروتن 6 میکروگرم
صادرات توت خشک
صادرات توت شامل صادرات تمشک خشک ، صادرات توت فرنگی خشک و صادارات توت سیاه خشک نیز می شود. توت ها رنگ های مختلفی دارند و ممکن است طعم آنها شیرین یا ترش باشد. آنها معمولاً سرشار از فیبر ، ویتامین C و پلی فنول های آنتی اکسیدان هستند. بنابراین ، آنها در جلوگیری از علائم بیماری های مزمن کمک می کنند. انواع توت خشک از بلوبری گرفته تا تمشک ، از توت فرنگی گرفته تا توت سیاه در بازار موجود است. معروف است که بسیاری از این توت ها سلامت قلب شما را بهبود می بخشند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهند.
صادرات موز خشک
این میوه به دلیل داشتن ویتامینها و مواد معدنی میتواند درصد زیادی از نیاز روزانهی ما به این مواد را تأمین کند.
برای آگاهی بیشتر هر کدام از این مواد را نام برده و میزان مواد موجود در آن برای مصرف روزانه را بررسی میکنیم.
مصرف موز خشک شده میتواند میزان ۱۵ درصد از نیاز روزانه ما را به پتاسیم، ۱۹ درصد کربوهیدرات، ۳۲ درصد فیبر، ۳۵ درصد شکر، ۴ درصد پروتئین، ۱ درصد ویتامین آ، ۱۰ درصد ویتامین ث، ۱۵ درصد ویتامین ب-۶، ۱ درصد کلسیم، ۱۹ درصد منیزیم و در آخر ۷ درصد از نیاز روزانه بدن به آهن را تأمین کند
صادرات سیب خشک قرمز و زرد
عرضه سیب خشک صادراتی در بازار در بسته بندی های مخصوص در قیمت و میزان فروش میوه خشک تاثیر دارد.پایین بودن قیمت میوه خشک سیب فله ای برای بعضی از فروشندگان سودآور است. میوه خشک سیب به دلیل کیفیت بالا و عطر و طعم خوب آن در کشور خارجی صادر می شود. میوه خشک سیب با عطر و طعم مشتری پسند در کشور تولید می شود که همین امر باعث می شود صادرات این محصول به کشورهای دیگر با موفقیت باشد. میوه خشک سیب بخاطر طعم خوب آن طرفداران بسیار زیادی دارد.از میوه خشک سیب میتوان به عنوان تنقلات استفاده کرد. سیب خشک اگر به صورت عمده ای خریداری شود در کاهش قیمت تاثیر زیادی دارد.سیب خشک به عنوان بهترین میوه خشک صادراتی محسوب میشود. میوه خشک سیب با کیفیت بالا در بازار فروش خوبی دارد.
صادرات پرتقال خشک
صادرات پرتقال خشک مانند پرتقال تازه با توجه به مزایایی که در بر دارد با قیمتی مناسب به کشورهای دیگر صادر می شود. پرتقال در ایران در دو نوع تامسون و توسرخ تولید می شود، و نمونه های خشک شده هر دو به خارج از کشور صادر می شود. به دلیل کیفیت مطلوب و طعم عالی و قیمت مناسب صادرات این محصول با استقبال خوبی از کشورهای دیگر همراه بوده است. پرتقال خشک هم به صورت فله و هم به صورت بسته بندی صادر می شود.
صادرات لیمو خشک
لیمو خشک درجه یک ایرانی عمدتا از نواحی جنوبی و جنوب شرقی انجام می گیرد. این نوع از خشکبار به عنوان چاشنی در پخت خوراک های مختلف استفاده می شود.
استفاده از برخی از مواد خوراکی و به خصوص چاشنی ها در تهیه و طبخ غذا، اهمیت زیادی را دارد.
یکی از انواع خشکباری که با خواص درمانی بسیاری همراه بوده، لیمو خشک یا لیمو امانی است.
صادرات نارنگی خشک
از نتایج آمار تولید نارنگی در جهان این گونه برمی آید که کشور ما در رتبه ی دهم دنیا گرفته است و مهمترین رقبای این میوه ی خشک شده ترکیه و مراکش در حوزه ی کشورهای منطقه است.
صادرات نارنگی خشک درجه یک و مرغوب برای کشورهای ذیل بیشترین میزان را دارد:
- عراق
- افغانستان
- امارات متحده عربی
- قطر
- جمهوری آذربایجان
- روسیه و کشورهای اروپایی نیز برای تهیه ی میوه خشک استقبال بالای از محصولات مختلف میوه های خشک توسط ایرانی ها دارند.
هر چه کیفیت مرغوب و ممتازتر، قیمت مناسب تر، حمل و نقل و نحوه ی بسته بندی محصولات راحتتر و شکیل تر باشد بازار گسترده تری برای تجارت با مناطق گوناگون دنیا خواهیم داشت
صادرات نارگیل خشک
رنگ میوه خشک نارگیل با توجه به درجه کیفیت محصول (میوه تازه، دستگاه خشک کن، فرایند و …) متفاوت است. نارگیل خشک شده مرغوب، بدون مواد افزودنی به رنگ میوه تازه آن یعنی سفید مایل به شیری است این میوه خشک دارای بافت ترد و نازکی است.
میوه خشک ارگانیک تمام خواص میوه طبیعی خود را دارد و به دلیل افزایش غلظت مواد آن در فرایند خشک شدن تاثیری بیشتری در بدن دارد، به همین دلیل افرادی که رژیم غذایی سالمی دارند از میوههای خشک به عنوان میانوعده استفاده میکنند.
توجه داشته باشید، نارگیل خشک شده نیز مانند دیگر میوههای خشک باید در شرایط و دمای مناسبی خشک شود در غیر این صورت خواص اصلی آن از بین رفته یا زمان نگهداری آن کاهش میابد.
بیشتر میوه های خشک تولید شده توسط تولیدی های این محصول، برای افزایش مشتریان خود از شربت یا آب شکر، برای شیرین کردن میوههای خشک استفاده میکنند.
صادرات انبه خشک
ایران در خط کمربندی استوا قرار گرفته است و در مناطق جنوبی ، گرمسیری و نیمه گرمسیری تولید و کشت خوبی برای میوه انبه داریم. بیشتر محصولات انبه ی ما به صورت نارس بابت ترشی جات برداشت می شود و صادرات خوبی دارد . اما نوع رسیده ی انبه و خشک شده این میوه به علت مرغوبیت بالا در صادرات میوه خشک وارد شده است .
صادرات گوجه خشک
خرید و فروش گوجه خشک بصورت افتاب خشک شده و یا گوجه دستگاه خشک و نیز پودر گوجه در بازار یکی از چاشنی ها هست که میتوان ان را جایگزین رب و طعم دهنده های مصنوعی کرد.
گوجه فرنگی را به دلیل داشتن اب زیاد نمیتوان زیاد نگهداری کرد چون زود فاسد میشود.
اما اگر گوجه را اسلایس کنید و بوسیله آفتاب و یا دستگاه خشک کن،خشک کنید ماندگاری بالایی دارد و میتوانید ان را اسیاب کنید و در انواع غذاها و نیز تهیه سس،جای رب و طعم دهنده ها استفاده کنید.
گوجه پس از خشک شدن رنگ تیره تری به خود میگیرد و وزن خود را از دست میدهد اما از نظر خواص و ارزش غذایی چیزی از ان کم نمیشود.
صادرات گلابی خشک
صادرات گلابی خشک یا چپپس گلابی برای کشورهای عربی و همسایه های ایران به صورت فله یا بسته بندی عرضه می شود.
نوع فله به نسبت قیمت خیلی پایین تری دارد؛ بازار هدف فله ی بیشتر کارخانه جات، صنایع غذایی و بهداشتی است .
نوع بسته بندی شده ی میوه خشک به دلیل هزینه تمام شده ی بالا قیمتی متفاوت تر از فله دارد؛ اما امروزه توجه بیشتری به نوع بسته بندی توسط مشتریان ایجاد شده است که با بسته بندی شیک و مدرن فروش خیلی فرق خواهد کرد.